Diensten

Onafhankelijk herstel- en bouwadvies in de omgeving van Brussel

Valors staat snel tot uw dienst voor een kort plaatsbezoek als reactie op een probleem of vraag van bewoners, huurders of eigenaars. Dit bezoek ter plaatse wordt gevolgd door een technisch advies : welke richting moet we volgen om een oplossing te bereiken?

Een beperkte dienst voor een kleine prijs voor particulieren, beheerders van gebouwen, verzekeringen en schadebeheerders.

Lekdetecties en probleemanalyses

Naast onafhankelijk bouwadvies heeft VALORS zich gespecialiseerd in lekdetectie en probleemanalyses. Heeft u een lekkage in uw gebouw? Dan kan dat voor grote problemen zorgen. Met lekdetectie gaat VALORS op zoek naar de oorzaak van het probleem. Op het gebied van lekdetectie biedt Valors  twee services aan: lekdetectie en probleemanalyse of een full-option-formule.

De eerste optie omvat een plaatsbezoek van maximaal één uur, een rapport met foto’s, alle nodige schema’s en een advies voor de herstelling.

De eerste optie omvat een plaatsbezoek van maximaal één uur, een rapport met foto’s, alle nodige schema’s en een advies voor de herstelling.

Raming van schade voor verzekering, syndicus en particulier.

VALORS zorgt niet alleen de analyse van een probleem of lekdetectie. Ruime ervaring in de sector van renovatie en herstelling resulteert in een correcte raming van de herstelkosten na schade. Deze dienst kan geleverd worden in de vorm van een gedetailleerde raming van een herstelling van geleden schade. Extra voor de verzekering : het aanbod 2 in 1, met VALORS krijgt de verzekering een duidelijk zicht op de oorzaak samen met een onmiddellijke raming van de herstelkosten.

Heeft u een uitgebreide diagnose nodig?

Dan is de full-option-formule de perfecte keuze. Bij deze service komt VALORS twee uur bij u langs en bekijken we het gebouw van top tot teen. U krijgt achteraf een rapport met foto's, de nodige schema's en adviezen. Daarnaast regelt VALORS ook een schema van de afvoer, pathologie van het gebouw en een volledig rapport met metingen en uitgebreide analyses.

Technische bijstand en opbouw van dossiers bij bouwgeschillen

Heeft u een probleemanalyse nodig voor een geschil met buren, de verzekering of voor juridische of verzekeringstechnische aangelegenheden?

Met 30 jaar ervaring in opzoeking en herstelling kan Valors een stevige basis en een gedegen dossier bieden, zowel voor wie schade ondervindt als voor wie aangesproken wordt voor het veroorzaken van schade.

Onafhankelijk advies voor kandidaat kopers.

U bent op zoek naar een eerste woning, u zoekt een belegging in onzekere tijden, voor een kandidaat koper kan VALORS een blik in de toekomst werpen. Op basis van onze 30 jaar ervaring in appartementsgebouwen in Brussel en de rand krijgt de kandidaat koper een correcte en onafhankelijke informati e over de kosten die zijn aankoop op kortere of lange termijn te wachten staat. Op deze manier beperkt VALORS de risico’s en de mogelijke verrassingen.

Bijkomende troef : dit gebeurt op een onafhankelijke manier, VALORS heeft er op geen enkele manier baat bij, dat een verkoop wel of niet doorgaat. In elk geval een meerwaarde in de onderhandelingen met de verkoper of met de bank.

Heb je een vraag, of wil je een vrijblijvende offerte?